Nuo pasirinktų durų didele dalimi priklauso pastato išorės dizainas, vidaus interjeras, saugumo, bei šilumos pralaidumo aspektai. Perkant duris, forma, spalva ar kaina – daugeliui apsisprendimą lemiantys faktoriai, tačiau pirmiausia verta atkreipti dėmesį į medžiagą, iš kurios durys yra pagamintos. Aliuminės durys Klaipėdoje – vienas ekonomiškiausių bei prieinamiausių sprendimų įvairios paskirties statiniams.

„Langų parko“ aliuminės durys Klaipėdoje gaminamos pagal aukščiausius kokybės reikalavimus. Kokios savybės joms būdingos? Ką naudinga žinoti prieš įsigyjant tokias duris – plačiau toliau tekste.

Aliuminės durys Klaipėdoje ir jų ypatybės

  • Patvarumas

Aliuminės durys Klaipėdoje išsiskiria patvarumu, todėl ypač tinka ten, kur vaikšto dideli žmonių srautai. Dėl šios priežasties aliuminės durys Klaipėdoje išskirtinai populiarios tarp stambesnių užsakovų – šias duris renkasi prekybos centrai, ligoninės, mokyklos, verslo centrai, tačiau taip pat aliuminės durys Klaipėdoje yra populiarios individualiuose gyvenamuosiuose namuose.

  • Sandarumas

Aliuminės durys Klaipėdoje pasižymi gerais šilumos išsaugojimo rodikliais. Montuojant aliumines duris nepaliekama nesandarių oro tarpų, plyšių, dėl kurių šiluma būtų prarandama. Tad, aliuminės durys Klaipėdoje apsaugos net ir pučiant itin stipriam, šaltam vėjui.

  • Dizainas

Aliuminis yra lengva, tačiau tvirta, lankstumu pasižyminti medžiaga, iš kurios su reikiama įranga nesudėtinga išgauti norimas formas, todėl aliuminės durys Klaipėdoje puikus pasirinkimas turint išskirtinių poreikių. Tokios durys pasižymi unikaliais dizaino gaminiais taip pat ir dėl to, jog pati aliuminio konstrukcija gali būti dažoma blizgia, matine spalva ar padengiama metaliniu atspalviu, o pats stiklas gali būti skaidrus, tonuotas, graviruotas, dengtas norima plėvele, šilkografija. Platus pasirinkimas suteikia galimybę sukurti estetine bei architektūrine prasme derančius sprendimus.

  • Atsparumas

Skirtingai nei medinės, aliuminės durys, gaminamos Klaipėdoje nepradės trūnyti. Ši medžiaga pasižymi atsparumu korozijai, todėl durys nereikalaus daug priežiūros bei sutaupys jūsų laiko. Paprastesnę priežiūrą lemia galimybė durų stiklą padengti specialia nano plėvele, kuri neleidžia nešvarumams kauptis ant stiklo paviršiaus.

  • Kaina

Lyginant su kitų medžiagų durimis (pvz.: medžio, stiklo pluošto, plieno), aliuminės durys Klaipėdoje kainuoja pigiau, tačiau tikrai nėra pigiausias pasirinkimas rinkoje. Kadangi daug metų bendradarbiaujame su tais pačiais žinomais medžiagų tiekėjais, patys koordinuojame ir esame atsakingi už gaminimo bei montavimo procesus, todėl aukštos kokybės aliuminės durys Klaipėdoje mūsų siūlomos už pačią geriausią kainą.

Patardama klientui mūsų įmonė atsižvelgia ne tik į pastato architektūrą, bet ir į funkcionalumą, eksploataciją, ką dažnai pamiršta kiti gamintojai. Mes siekiame, jog kiekvienas gaminys būtų gražus, tačiau už jo turi slypėti patogumas bei patvarumas ir ilgaamžiškumas. Kam reikalingi gražūs langai, durys, jei šie neatliks svarbiausių savo funkcijų. Taigi, mūsų kuriami langai, aliuminės durys Klaipėdoje išpildo užsakovų estetinius norus ir profesionaliai atlieka funkcinę prasmę.

Aliuminės durys Klaipėdoje - saugus ir patikimas pasirinkimas

Aliuminės durys Klaipėdoje pasižymi aukštais saugumo rodikliais tiek dužimo atveju, tiek nuo įsilaužimo. Nuo įsilaužimo jos papildomai apsaugomos specialia plėvele, o aliuminio durų gamyboje naudojamas grūdintas stiklas, dūžtant durims, suskyla į daugybę nebrėžiančių, t.y nepavojingų stiklo dalelių. Taip nuo dūžtančio stiklo žalos apsaugomi žmonės, augintiniai ir kiti objektai, dėl to jie drąsiai gali būti montuojami namuose, kuriuose gyvena mažamečiai vaikai, statiniuose, kur apsilanko didelis kiekis žmonių.